Gratis verzending vanaf €75 in Nederland of €150 in de EU
Nederlands nl
  • Nederlands nl
  • English en
Gratis verzending vanaf €75 in Nederland of €150 in de EU
Nederlands nl
  • Nederlands nl
  • English en
Winkelwagen 0

Feestelijke wijnen voor feestelijke momenten

Kim ten Wolde

Nu de dagen écht kort beginnen te worden en ook nog eens de restaurants gesloten zijn is het hoog tijd om thuis uit te pakken. Met de feestdagen die snel dichterbij komen, is het natuurlijk hoog tijd om in te slaan... Mooie gastronomische wijnen of juist wat spannendere flessen? 

Allereerst zijn alle gastronomische wijnen flink in de aanbieding zodat je je gasten (of jezelf) eens goed kan verwennen! Onder andere de Col.lecció selectie van Grau i Grau, Arnau en Rómia van Oller del Mas, de Pater en Familia van Ficaria Vins en de verrassende witte wijnen van Quim Batlle.

Bekijk en bestel deze topwijnen

Maar goed, wat moet je kiezen... Dat blijft altijd moeilijk! Daarom hebben we nu drie gastronomische wijnpakketten gemaakt. Kies voor 3 of 6 flessen en mocht je nou echt eens wat spannends willen proberen, ga dan voor de natuurwijnselectie! Zo puur en eerlijk mogelijke wijnen, zonder dat er iets uit is gehaald of in is gestopt. Puur vergiste druivensap dus. Deze drie feestelijke wijnpakketten vindt je hier.

Mocht je er nou écht niet uitkomen of op zoek zijn naar de perfecte wijn-spijs combinatie, neem contact op en ik help je graag verder met de beste Catalaanse wijnen!

Ps. Er komt nog 'n december-proeverij - mits de COVID-restricties het toelaten. Zet daarom 19 december alvast in je agenda en meld je aan door 'n mail te sturen naar kim@woldevins.nl Ouder bericht